Vind een methode die bij jou past

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Aan de Zuiderdijk zijn we altijd met van alles bezig. Inspiratie stroomt continue door ons heen en dat maakt dat er altijd iets te ontdekken bij ons valt. 

Kom genieten tijdens

Het Pianoconcert

Bo de Myttenaere is een getalenteerde pianist en componist met een indrukwekkende muzikale carrière. Hij begon op jonge leeftijd met piano spelen en heeft sindsdien zijn vaardigheden verfijnd door privélessen te volgen bij verschillende docenten. Op zijn twaalfde begon hij zich te verdiepen in de klassieke muziekwereld en speelde hij stukken van grote componisten zoals Chopin, Beethoven en Debussy.


Op vijftienjarige leeftijd nam Bo de uitdaging aan om zijn eigen muziekstuk te componeren, wat resulteerde in een succesvol proces. Sindsdien heeft hij meer dan honderd prachtige composities gemaakt. Zijn talent en creativiteit hebben geleid tot samenwerkingen met fotografen, kunstenaars en (zorg)organisaties, waarvoor hij speciale muziekstukken heeft gecomponeerd.


Bo’s muzikale reis is een inspiratie voor velen en zijn talent en toewijding maken hem een geweldige toevoeging aan elk concertprogramma. Zijn unieke composities en meeslepende pianospel zullen het publiek zeker betoveren en ontroeren.


Daarnaast zal Jony Teunissen dit concert vocaal ondersteunen. Jony is van jongs af aan een creatieve duizendpoot! Ze is afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie en heeft zich verder ontwikkeld in entertainment, theatervoorstellingen, optredens en festivals. 


Meer informatie

Datums en tarieven

Op zondag 7 juli en zondag 14 juli zijn er concerten.

Tijden: van 14:00 uur tot 16:00 uur en van 19:00 uur tot 21:00 uur.


Locatie: Zuiderdijk 3, Venhuizen.


Kom genieten van het pianoconcert in onze mooie tuin!