Vind een methode die bij jou past

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Aan de Zuiderdijk zijn we altijd met van alles bezig. Inspiratie stroomt continue door ons heen en dat maakt dat er altijd iets te ontdekken bij ons valt. 

Ontdek de wijsheid van

Plantmedicijnen

Wij werken met verschillende soorten plantmedicijnen, Zoek je naar heling? Wil je onverwerkte trauma's aankijken? Wil je patronen en gedrag doorbreken? Dan kunnen plantmedicijnen de juiste oplossing bieden. Plantmedicijnen nemen je mee naar een innerlijke reis en geven precies wat jij nodig hebt op dat moment. 


Ontdek de wijsheid van plantmedicijnen en laat ons met je meedenken over een passende sessie voor jou. Wij bieden verschillende reizen aan, datum en tijden in overleg. 


Investering vanaf: €190,- per persoon per ceremonie (inclusief overnachting in onze Bed & Breakfast indien gewenst).


Ontdek de kracht van

Kambo

Kambo is een traditioneel medicijn uit de Amazone-jungle afkomstig van een kikker. Deze kikker draagt dit medicijn bij zich en de afscheiding dienen we toe op jouw huid waardoor je lijf een flinke oppepper krijgt. Er kan van alles los komen tijdens deze ceremonie en soms kan dit heftig zijn en tegelijkertijd heel mooi. De Kambo werkt nog lang door in je systeem. 


Voordelen Kambo:

- Meer energie en uithoudingsvermogen

- Helder denken, toegenomen probleemoplossend vermogen

- Bewuster leven

- Leef meer in het nu

- Positieve stemming

- Doorbreek patronen en gedrag

- Laat trauma's los, verwerk verdriet, woede en andere emoties

- Boost zelfliefde

- Brengt nieuwe perspectieven en energie voor de toekomst! 


Ontdek de kracht van kambo bij ons in een ceremonie. 1 op 1 of samen met iemand, laat ons jouw wensen horen. Dagen en tijden in overleg.


Investering: €150,- per persoon.
Maancyclus bestaande uit 3 sessies totaal €325,- per persoon.


Ontspan je geest, versterk je lichaam; kom weer in balans met yoga. Laat Sanne je begeleiden op het pad van rust en kracht; gecertificeerd, gepassioneerd, en toegewijd aan jouw welzijn.

Zij geeft in verschillende stijlen les. Onder andere geeft zij les in Vinyasa, Zwangerschapsyoga, Ontspanningsyoga, Gentle flow yoga en Power yoga. 


Zwangerschapsyoga is iedere dinsdag van 19.00 uur tot 20.15 uur en zaterdag van 10.15 uur tot 11.30 uur.

Tarieven:

Losse les: €12,50

5-rittenkaart: €55,00

10-rittenkaart: €90,00

Vragen en aanmelden kan via Sanne: 0630324929.


Vanaf medio september 2024 gaan de yogalessen van start. Meer informatie hierover volgt snel. Interesse of vragen? Stuur gerust een berichtje.

Jouw reis naar groei

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is jouw unieke reis naar zelfontdekking, groei en vervulling. Wij begeleiden je in het exploreren van je doelen, het doorbreken van belemmerende patronen en het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken. We maken gebruik van verschillende soorten coaching en kunnen toepassen waar jouw behoefte liggen. 


Familieopstellingen

Familieopstellingen bieden een diepgaande reis naar zelfinzicht en emotionele heling. De kracht van familieopstellingen ligt in het onthullen van onbewuste belemmeringen en het bieden van de mogelijkheid tot transformatie. Of het nu gaat om het doorbreken van herhalende patronen, het verhelderen van conflicten of het verkennen van persoonlijke groei, deze methode opent de deur naar heling en bewustwording.


Lichaamswerk & Ademwerk

Lichaamswerk en ademwerk vormen een transformerende reis naar innerlijke balans en welzijn. Door bewuste ademhalingstechnieken en aandacht voor het lichaam, openen we de deur naar diepe ontspanning, emotionele ontlading en heling.


Investering: €75,- per persoon, voor 1 tot 1,5 uur.